Från Joomla till WordPress

Med teknikens framsteg blir lagringsutrymme allt billigare, och sedan jag skaffade min domän har mitt hotellrum på webbhotellet uppgraderats från städskrubb till bröllopssvit – åtminstone storleksmässigt. Det görs även en del tekniska uppgraderingar, vilket naturligtvis påverkar saker och ting. För att göra en lång historia kort så blev mina inlägg osynliga, men bakom kulisserna fanns allting kvar.

Istället för att uppgradera Joomla till 1.5.x bestämde jag mig för att prova ett nytt CMS, lämpligt för en blogg – så därför blev det WordPress. Här kommer lite bilder från Concept Art kursen jag gick på Gotland, det är en av protagonisterna – Vladimir.

3 thoughts on “Från Joomla till WordPress”

 1. Hallå!

  Synd att alla kroki bilder inte går att se just nu, det hade varit roligt att se.

  Vad tyckte du om kursen i Concept Art? Var det värt att läsa?

  /Malin

 2. Tjena!

  Ah, hade missat lite i konverteringen – tack för att du såg detta, nu e det fixat!
  Kursen var bra, det enda negativa var det stora antalet kursdeltagare (90 st) i förhållande till lärarna (1-2 st) vilket tyvärr är ganska vanligt på distanskurser. Detta resulterade i ganska begränsat med kritik/feedback från lärarna, dock jobbar man i ett öppet forum och fick även feedback från en del av kursdeltagarna. Kursen går igenom grundläggande teorier som färglära mm, och upplägget med ett antal delstegen för spelkonceptet var bra och inspirerande tycker jag. Jag ser att du har talang, så det e ju bara att söka!

  /M:o)

Comments are closed.