Under ytan


Med spänning väntade jag på att demot på Bioshock skulle tankas ner till hårddisken från FZ . Jag sneglade ner mot datorlådan som huserar mitt nu drygt ett år gamla 7950GX2 och hoppades att grafiken skulle flyta fint – och nog flöt det hyfsat! Introt börjar med en liten filmsekvens som övergår i att man smått förvånad får ta kontrollerna av huvudpersonen Jack, som efter en rejäl kallsup, sprattlande ska simma igenom ett inferno som uppstått efter en flygplanskrasch mitt ute i havet. Här väntar Rapture – en stad under havets yta och en stunds undervattensskräck i ett klart annorlunda FPS!

Continue reading Under ytan

Sömnstudie


Upp och hoppa! Ett klassiskt uttryck som får många att begå precis motsatsen, det vill säga rulla in sig i täcket som har perfekt temperatur och snooza ytterligare nio minuter. Varför det är just ska vara nio minuter har jag alltid undrat, för jag tycker att jag behöver snooza minst tre gånger innan man vaknar ordentligt. Jag har ritblock och penna vid sängen – vilket gjorde att jag en ovanligt gäspig morgon istället för att gå upp själv, ritade figurer med olika nivåer av sömnighet som gradvis fick stiga upp åt mig. Efter en stund insåg jag att det kanske var läge att masa mig upp på riktigt och brygga en kanna starkt kaffe. Behöver jag säga att det var en måndag?

Continue reading Sömnstudie

Teeenhut!

Med en trumvirvel som knappt märktes bland dundrande artilleri, haglande korseld, fientliga helikoptrar och stridsvagnar från alla håll och kanter blev jag befodrad till Master Sergeant ! Givetvis inte i verkligheten, för då hade jag dött över 7000 gånger och varit en massmördare med drygt 6000 liv på mitt samvete. Det är när man har orkat skrapat ihop 20.000 poäng i Battlefield 2 , vilket har tagit sin lilla tid eftersom jag spelat lite till och från. Jag köpte spelet sommaren 2005, och jag tycker nog att jag fått hyfsad valuta för pengarna – kanske min uppgradering av datorn höjde spelglädjen ett snäpp också!

Men främsta anledningen att det är så roligt, är för att man kan spela i lag, så det är förstås inte utan att får ge lite credit till sina BF2 buddies:

mehercule, sAbEr_SWE, Sep420, dappersw, Cheerman & Daru19740!
Over and out!

P.S. Har lagt in ett nytt system för kommentarer nedanför! Jag fick tuppjuck på alla eländiga crawler botar som lämnar sitt exkrement på bloggen och i min mailbox.

Continue reading Teeenhut!

Enerviro


Kanske har jag reklamen att tacka för mitt allt minskande TV-tittande. Eniro jobbar på bästa “Boxer-Robert” manér att krypa innanför skinnet på oss i ett försök att vinna våra hjärtan. “Vad händer nu då?? – Nu blir det reklam igen!” säger de gula små vidriga trollen och flinar, sen blir förstås reklam igen. Om du längtar efter reklamsnuttarna finns de faktiskt att ladda ner – vilken lycka!

Continue reading Enerviro