Big Bother

{mosimage} 

OK, egentligen förtjänar de inte mer uppmärksamhet, men det blev en Big Brother teckning. När jag går förbi kiosken på väg till jobbet, fastnar löpsedlarna med Big Brother nyhetena i ögonvrån. De lyckas med att blåsa upp en lus till en elefant varje gång. Konstigt nog hittar jag varken Aftonbladet eller Kvällsposten med på Big Brothers sponsorlista. Fast det kanske är tvärt om. Deltagarna borde även utrustas med bodycams, och prober som mäter vätskenivå, puls, samt hjärnaktivitet. Då hade man kanske fått en lite mer närgången insyn. Eller KAN man det?

Continue reading Big Bother

Homestaging for and with dummies

{mosimage} 

Jag kan inte låta bli att förundras över Home Styling på femman. Tre snygga människor fuskar till en lägenhet med häftmassa, färg, frukt och levande ljus. Vertyg ingår sällan, eller används på komiska sätt som nog får det att krypa kroppen på alla som inte har tummen mitt i handen. Jag skrattar varje gång dom visar lägenheten före-och-efter-klippet. Man kan nästan se hur grejerna de satt upp på väggen sakta glider ner med ett spår av lim och häftmassa. Den prydligt uppstaplade frukten. De myspysiga ljusen. Mäklaren blir lika impad varje gång! Jag kan knappt bärga mig till nästa avsnitt! Skicka gärna in förslag på grejer att sätta på väggen!

Continue reading Homestaging for and with dummies

Spam Spam Bacon Egg Spam

{mosimage} 

Det dröjde längre ett vad jag trodde – men till slut åkte jag dit. Spambot:arna har hittat hit. Av någon anledning hade bot:en hoppat på mitt inlägg om pingvinerna (!) och skickade med länkar till diverse spännande drogpreparat, viagra och bantningspiller. Nästa gång den dyker upp ska den få smaka på min medicin. Skål!

Continue reading Spam Spam Bacon Egg Spam